Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met tuktuk en scooters het (natuurvoedings)land door

"Wereldprimeur biologische kroepoek met 19% garnaal"

Tholen - "Yakso heeft met dit nieuwe product een wereldprimeur in handen. Wij hebben de eerste biologische kroepoek met 19% garnaal", vertelt Jelmer Daniels van FZ Organic Food. Jelmer geeft aan dat er naast de welbekende Java chips van Yakso werd gewerkt aan de ontwikkeling van Kroepoek met garnaal. "De geschikte biologische garnaal werd uiteindelijk gevonden in Ecuador en zie hier het resultaat: een lekkere biologische Kroepoek. We zijn verheugd met deze unieke introductie." Vanaf begin volgende maand zal het product beschikbaar zijn.

Ook nieuw: Aziatische soepen
Ook nieuw van Yakso zijn drie Aziatische soepen, namelijk Dahl, Soto Katjang en Laksa. De Dahl is een Indiase linzensoep, de Soto Katjang een Indische pindasoep en de Laksa een Maleisische currysoep. Alle potjes hebben een inhoud van 500 milliliter. Jelmer: "Deze soepen zijn vegan, glutenvrij en gistvrij. Ook bevatten ze geen toegevoegde suikers. We hebben deze soepen op aanvraag van onze klanten ontwikkeld."

Tuktuk en scooters
Ter promotie van het merk Yakso en uiteraard de nieuwe producten, gaat FZ Organic Food binnenkort wederom in samenwerking met GreenSprout een rondgang doen langs diverse natuurvoedingswinkels in het land. "Onze inmiddels bekende gele tuktuk zal hiermee terugkeren op de winkelvloer. En voor de wat kleinere winkels hebben we nu ook opvallende scooters tot de beschikking. In combinatie met een inkoopactie bieden we onze producten twee weken lang met korting aan in deze winkels. En op basis van beschikbaarheid versterken we de actie met een kookdemonstratie op de winkelvloer. Binnen nu en een maand gaan we hiermee van start en er is nog wel wat ruimte in het programma."

Voor meer informatie:

Jelmer Daniels
FZ Organic Food
Oppers 58
8471 ZM Wolvega
0561 611000
jelmer@fzorganicfood.com  
www.fzorganicfood.com