Biologische chilivlokken bij Westlandpeppers

Door de toegenomen vraag naar biologische producten kwam het idee bij Westlandpeppers om de biologische rode pepers te laten drogen en vermalen tot bio chilivlokken. Het moeilijke aan dit idee was om een fabriek in Spanje te vinden waar de biologische pepers gedroogd en vermalen konden worden, omdat hier veel regelgeving en een aantal certificaten voor nodig zijn voordat het product 100% biologisch verkocht mag worden. Uiteindelijk vond ze een fabriek waar de pepers biologisch gedroogd worden en een andere fabriek waar ze biologisch vermalen worden.

Bio chilivlokken
Deze chilivlokken, ook wel chili flakes of in het Koreaans Gochugaru genoemd, zijn 100% biologisch. Het is een smaakmaker aan al je gerechten! De bio chilivlokken kunnen zo worden toegevoegd aan een dressing, maar meestal wordt het meegebakken of meegestoofd. Het geeft een spicy smaak aan je gerechten. Van de chilivlokken wordt ook vaak Kimchi gemaakt, dat is een Koreaanse kruiden melange.

Voor meer informatie:

Westlandpeppers
Burg. crezeelaan 44a,
2678KZ
De Lier
+31(0)174-521876
westlandpeppersinfo@gmail.com
www.westlandpeppers.com

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.