Verpakkingen om online AGF bestellingen te verzenden

Terwijl de de grote hausse in de online voedingshandel nog moet komen, ontwikkelen steeds meer leveranciers verpakkingen voor online groentenpakketten. Met de WrapPak Protector presenteert Knüppel Verpackung op de Internet World Expo die in München op 12 en 13 maart gehouden wordt een verpakking die zelfs diepvriesproducten vers op tafel brengt. 

Het online aanbod in de voedingssector groeit momenteel gestaag. Grote voedingsketens breiden hun aanbod steeds verder uit. Daarnaast zijn er nieuwe e-commerce leveranciers in de voedingssector zoals AllyouneedFresh of Hellofresh. Om groenten, fruit en diepvriesproducten goed bij de klant aan te laten komen is een goede verpakking noodzakelijk. 

Het papieren systeem van de verpakking van Knüppel bestaat uit een veelzijdige en kostenbesparende papierwikkel die gebruikt kan worden voor verschillende manieren van inpakken. De wikkel heeft een goede thermische isolatie en is geschikt voor verladen. In het papier bevinden zich luchtcompartimenten. 

De wikkel is eenvoudig in gebruik en biedt veelzijdige manieren om voeding te beschermen op welke lengte of in welke hoeveelheid dan ook. Daarnaast laat Knüppel andere gebruiksvriendelijke en economische transportverpakkingen voor de e-commerce sector zien en zal het bedrijf adviezen geven. 

Voor meer informatie:
Björn Kniza
Knüppel
+49 (5541) 77871-241
presse@knueppel.de
https://www.knueppel.de/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.