DistrEko en Bioboeren Achterhoek breiden aanbod uit

Van kaas en acidophilusmelk, lamsvlees, kraakverse ijsbergsla, kleurige babyleafmix en dagverse aardbeien tot zoete bieten, koolrapen en snijbonen. Al jaren vervoert en bezorgt Rein van der Werff samen met Peter Melchers (beiden DistrEko) met twee wagens een divers aanbod biologisch Achterhoeks product via een uniek logistiek- en automatiseringssysteem. En dat allemaal rechtstreeks van het land naar de klant. En rechtstreeks betekent in dit geval ook echt rechtstreeks. DistrEko zorgt voor het transport en facturatie van de versproducten die bij boeren en tuinders worden opgehaald. Er wordt geen voorraad aangelegd, dus de voorraad staat op het land bij de boeren. Dit betekent dat er ook geen afval is. Als consumenten op zaterdag bestellen, betekent dat dat de gekochte producten op maandagmorgen wordt geoogst en dezelfde of de volgende dag worden geleverd bij de klant. Vanaf woensdag gebeurt de charge voor de tweede keer. Op deze manier kunnen klanten twee maal per week superverse regionale producten geleverd krijgen.

Sinds een paar maanden is het aanbod biologische zuivel verbreed met echte karnemelk, kefir en roomboter, gekarnd op boerderij De Melkbrouwerij in Lettele, nu ook aangesloten bij de Achterhoekse bioboeren. De aangesloten tuinders hebben, zoals elk jaar, overleg gehad over teelten en de teeltplanning voor 2019: aankomend jaar belooft weer een mooi en gevarieerd seizoen te worden.

DistrEko vervoert en distribueert in de regio oostelijk van Wageningen richting Arnhem, regio Achterhoek, Zuid Salland en Zuid Twente. Door samenwerking met groothandel Odin heeft ze jaarrond een compleet aanbod, maar de regio gaat altijd voor. DistrEko werkt kleinschalig, nauwkeurig en klantvriendelijk.

Voor meer informatie:

Rein en Alice van der Werff
06 13059837
post@distreko.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.