Nieuwe receptuur Almond Start

"Bij Abbot Kinney’s zijn we altijd op zoek naar nieuwe smaken, lekkere recepten en de beste producten. Dit geldt niet alleen voor de nieuwe producten, maar ook het huidige assortiment nemen we regelmatig onder de loep. Daarom hebben we het recept van de Almond Start aangepast en verbeterd", vertelt marketing manager Joppe Beurskens.

"Wij hebben een minimale hoeveelheid (1,6%) appelsap concentraat toegevoegd. De aanpassing is klein, maar net voldoende om ervoor te zorgen dat de smaak nu nog zachter en frisser dan voorheen. Wij gebruiken hiervoor een mix van verschillende soorten biologische appels die zorgen voor een perfecte balans tussen zoet en friszuur."

"Maar we houden het nog steeds simpel. De Almond Start bevat slechts vijf natuurlijke ingrediënten: amandelen, water, yoghurtculturen, tapiocameel en geconcentreerd appelsap. Ondanks de toevoeging van het appelsap concentraat kun je deze plantaardige amandelyoghurt gebruiken voor zowel zoete als hartige gerechten."

Voor meer informatie:

Abbot Kinney's 
info@abbotkinneys.nl 
www.abbotkinneys.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.