Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zero Waste Food Shop weegschalen

Een zero waste circulaire economie, plasticvrij leven door verpakkingen te elimineren. Een directe bijdrage leveren aan duurzaamheid in Nederland. Bent u van plan een Zero Waste winkel te openen en bent u op zoek naar advies over een geschikte zelfbedieningsweegschaal?



Zero Waste Food Shop weegschaal
Bizerba belevert momenteel in het Verenigd Koninkrijk alle zero-afvalpunten en elimineert verpakkingen dankzij het gebruik van efficiƫnte Zero Waste Food Shop weegschalen. De meest recente installaties zijn gedaan bij Earth.Food.Love en Unpackaged via Planet Organic.

Wilt u zelf in Nederland bijdragen aan een circulaire economie en bent u van plan om een Zero Waste winkel te openen: dan is een zelfbedieningsweegschaal en/of een kassa met kassalade en barcodescanner een veelgebruikt hulpmiddel. De Bizerba X-Class 800 met 15-inch weegschaal wordt veel toegepast voor Zero Waste winkels.

Welk concept u ook zoekt, het Bizerba Total Retail concept biedt altijd een passende oplossing voor uw Zero Waste project. Ontworpen met oog voor het milieu: een laag energieverbruik en recyclebare materialen. Ook voor etiketten biedt Bizerba uiteenlopende mogelijkheden: recyclebare labels is daar een voorbeeld van.


Voor meer informatie:
Paul te Velthuis
Bizerba
T +31 53 4800980
M +31 6 42288878
Paul.TeVelthuis@bizerba.com
www.bizerba.com/nl_nl/lp/agf.html

 

 

Publicatiedatum: