Nieuw bij Nutridia: Ghee

Nutridia heeft zijn eigen variant van ghee. "Deze boter verbetert je spijsvertering, is een smaakbommetje en heeft een hogere verbrandingstemperatuur", aldus het bedrijf. 

Ghee boter is een hele zuivere vorm van geklaarde boter en bevat heel wat goede eigenschappen. Deze variant stimuleert een goede spijsvertering. De goede stoffen worden beter opgenomen in je lichaam en afvalstoffen worden afgevoerd. En dat dankzij de essentiële vetzuren omega 3, omega 9 en de vitamines A, D, E en K. Die zitten van nature al in het product en worden dus niet kunstmatig toegevoegd." 

Ghee boter brandt daarnaast minder snel aan. Met een verbrandingspunt van maar liefst 250°C wordt boter laten aanbranden haast onmogelijk. 

"Dat gezonder bakken minder smaakvol is, is een fabeltje. Ghee boter heeft een rijke nootachtige smaak en laat ook de smaak van je producten tot zijn recht komen. Ideaal om eitjes, pannenkoeken, groentjes, vlees of vis mee te bereiden. Kortom, geschikt om alles in te bakken", besluit het bedrijf.

Voor meer informatie:
sales@nutridia.be 
www.nutridia.be  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.