Nieuw van Servero:

Biologische rode kool met appel

Servero lanceert een nieuw product: Servero Rode Kool Met Appel, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

"Rode kool moet zoet smaken en daarom gebruiken wij appel als smaakmaker", aldus het bedrijf. "Door naast de mix van friszoete appels een milde, lang gerijpte kruidenazijn te gebruiken voor een frisse bite en smaak, hoeven we nog slechts een snufje zout en suiker te gebruiken. Géén gemodificeerd zetmeel, geen conserveermiddelen en geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Lekker en 100% natuurlijk dus." 

"Wij willen consumenten helpen aan hun dagelijkse portie gezondheid. Onze missie is om het goede van groenten en fruit zo veel mogelijk te behouden door tijdens het verwerken zo min mogelijk toe te voegen én toch de lekkerste te zijn. Dat noemen we ‘natuurlijk de lekkerste’." 

Eerder introduceerde Servero al de natuurlijke appelmoes. "Door te investeren in een innovatieve technologie, maken we appelmoes van 100% appel – zonder enige toevoeging – met de volle, friszoete smaak die consumenten van appelmoes verwachten. Servero 100% Appelmoes is een groot succes en valt in de smaak bij consumenten." 

Servero verwacht met de 100% natuurlijke rode kool met appel een vergelijkbaar succes te realiseren. Servero Rode Kool Met Appel zal er zijn in twee varianten, Original en Biologisch, en komt in een kleine en een grote pot. Servero Rode Kool Met Appel zal de komende weken bij verschillende supermarkten op het schap verschijnen.

Bron: Servero 


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018