Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Golden Milk met kurkuma

“Een typisch Ayurvedisch ‘medicijn’ - in de mythische zin van het woord - is Golden Milk. In India wordt dit recept al duizenden jaren gedronken. Vandaag de dag is het daar nog steeds een van de meest geliefde drankjes voor het slapengaan”, vertelt Stefanie van de Walle van Superfoodies. Ayurveda betekent letterlijk ‘de wetenschap of kunst van het leven’ en komt oorspronkelijk uit India. Het is één van de oudste (alternatieve) geneeswijzen, gericht om gezond door het leven te gaan.

“Golden Milk is een verwarmende specerijen mix met kurkuma als hoofdingrediënt. Maar het bevat nog meer specerijen zoals zwarte peper, ceylon kaneel, kardemom, gember en nootmuskaat”, aldus Stefanie.

 “Het is een makkelijke en smakelijke manier om kurkuma binnen te krijgen en door je lichaam op te laten nemen, doordat het al in de juiste verhoudingen voor je is gemixt. De  Superfoodies Golden Milk poeder bevat namelijk alle 11 kruiden volgens Traditioneel Ayurvedisch recept, waardoor het voor consumenten gemakkelijk te gebruiken is en je goedkoper uit bent. Nu de herfst er weer aankomt, is dit het perfecte moment om je weerstand een boost te geven met deze drank.”

“De verwarmende mix is tevens rijk aan aan vitamine B6, ijzer, zink en magnesium. De werkzame stof in kurkuma (curcumine) wordt namelijk tot wel 20x beter opgenomen in combinatie met zwarte peper en goede vetten blijkt uit wetenschappelijk onderzoek."

Het product is in handige glazen potten (150 gram) verkrijgbaar bij Holland Pharma, Unipharma en Udea en is nu te bestellen op www.onlinedrogist.nl en www.superfood.nl in handige proef verpakkingen van 25 gram (werkweek porties) in een mooie display doos die zo in het schap geschoven kan worden.

Voor meer informatie:
Superfoodies
[email protected]  
www.superfood.nl 

Publicatiedatum: