Nestlé introduceert biologische ontbijtgranen

Cereal Partners Worldwide (CPW), de makers van Nestlé ontbijtcereals, heeft een biologische versie van z'n Chocapix, Cheerios en Nesquik ontbijtgranen gelanceerd, omdat de consumentenvraag naar biologische producten stijgt.

De biologische versies van de ontbijtgranen zijn vanaf september 2018 verkrijgbaar in Frankrijk, Spanje en Portugal. Elke soort wordt officieel gecertificeerd als biologisch, bevat hele granen en is vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen.

David Clark van CPW: “Bij CPW geloven we dat het ontbijt de basis is voor een betere toekomst. We zijn continu bezig met innovatie en het aanpassen van onze producten om ervoor te zorgen dat elke kom ontbijtcereals de consument de beste start van de dag geeft. We weten dat de voorkeur van consumenten voor biologische producten groeit, maar het assortiment biologische ontbijtgranen voor de hele familie blijft beperkt. Daarom zijn we blij met de lancering van Biogische Nestlé Breakfast Cereals."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.