Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Elsbroekerwei breidt uit en vernieuwt

Elsbroekerwei van de familie Zeestraten is een biologische boerderijwinkel, sinds 2012 gevestigd op een oppervlakte van 24 m² in de wagenschuur van Hoeve Elswoud. Om een nog betere winkel te kunnen realiseren, werd besloten om speciaal daarvoor een andere boerderijwinkel aan te kopen in dezelfde straat een paar honderd meter verderop op een mooi punt waar je vanaf Lisse Hillegom binnenkomt. Voor de inrichting werd Donker Winkelstyling in de arm genomen.

De nieuwe winkel is vijf keer zo groot en biedt volop ruimte aan een breed assortiment biologische producten, natuurproducten en streekproducten en heeft ruimere openingstijden.

Het agrarisch bedrijf van de familie Zeestraten is al zeven generaties gevestigd in de Elsbroekerpolder in Hillegom. Op twee teeltbedrijven aan de Leidsestraat werken de broers Adriaan en Elbert Zeestraten, zus Anita en zwager Johan Verschoor samen in de Maatschap Zeestraten.

De grote winkel biedt plaats voor een veel ruimer assortiment biologische groenten en groentenpakketten van Kievit. Er zijn appelen, peren, seizoensgroenten, vruchtensappen, noten en zuidvruchten te koop. Dagelijks wordt in de winkel vers biologisch brood van Zonnemaire afgebakken. Er is ook een ruim assortiment aan rundvlees en zuivel.

In de boerderijwinkel zijn ook typische Bollenstreek-producten te koop, zoals bier van de tegenover gelegen bierbrouwerij Klein Duimpje en bloembollen en bloemen uit de eigen bloembollenkwekerij van Zeestraten.

Voor meer informatie
Boerderijwinkel Elsbroekerwei
Leidsestraat 189
2182 DM te Hillegom
T: 0252-516376
E: [email protected] 
W: www.eslbroekerwei.nl

Donker Winkelstyling  
Nieuwsteeg 46
4196 AM Tricht
T: 0345-576417
E: [email protected]
W: www.donkerwinkelstyling.nl

 

Publicatiedatum: