Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"In de media wordt veel geschreven over dit merk"

Natudis introduceert beautymerk Mádara

Mádara, Ecocert gecertificeerd, is een beauty merk uit Letland. Voor de producten wordt uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan. Mádara haalt het beste uit de natuur en benut de lokale ingrediënten.

Natudis start met een beperkt aanbod uit het assortiment van Mádara en zal gefaseerd het assortiment uitbreiden, de eerste introducties zijn Mádara gezichtsverzorging, crèmes, maskers en reinigingsproducten:
  • Smart antioxidanten lijn: viertal producten op basis van korstmos, varen, mos en alchemilla uit de noordelijkste bossen van Letland. Het neutraliseert vrije radicalen, beschermt, zorgt voor diepe hydratatie en herstelt de jeugdigheid van de huid.
  • De SOS-lijn: de noordelijke pioenroos kalmeert en ontstresst de huid terwijl natuurlijk hyaluronzuur zorgt voor het stimuleren van de collageenproductie en het behoud van vocht.
  • Time Miracle: ‘s werelds eerste anti-age skincare met 0% water en berkensap als basis. Hierdoor wordt de cel aanmaak in de huid met 25% verhoogd. Het unieke “cell repair bio complex” bevat zeven verschillende actieve ingrediënten die regenereren en beschermen tegen vrije radicalen.


Hippe verpakking
Ilse Wemes, Inkoper bij Natudis: “Inspirerend verhaal, fantastische uitstraling en hippe verpakking. Dit sympathieke bedrijf heeft mijn hart gestolen. Ook in de media wordt veel geschreven over dit merk, waaronder in Jan Magazine, Viva, Marie Claire!”

Publicatiedatum: