Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vegetarische Slager gaat samenwerken met Smullers

De mc2 Burger, de vegetarische burger van De Vegetarische Slager, is voortaan verkrijgbaar bij alle verkooppunten van snackformule Smullers. Het is daarmee voor het eerst dat een product van De Vegetarische Slager gekocht kan worden bij een typisch Nederlandse snackautomatiek. Behalve bij de snackautomatiek kan de mc2 Burger ook via de balie van alle dertig Smullers-verkooppunten op de NS-stations worden besteld.
 
“Fantastisch om te kunnen samenwerken met een keten waarvan de naam zo goed bij ons past. En dat onze mc2 Burger vanaf 11 september bij Smullers op de kaart staat, is natuurlijk het mooiste verjaardagscadeau dat ik kan krijgen”, aldus de jarige founding father Jaap Korteweg van De Vegetarische Slager. 
 
 
Mike Poelman (Category Manager NS) over de samenwerking met De Vegetarische Slager: “Met de introductie van de mc2 Burger spelen we in op de groeiende vraag naar vegetarische burgers en vegetarische snacks. Hiermee kunnen we onze Smullers-fans nog beter te bedienen.” Met de toevoeging van de mc2 Burger biedt Smullers een extra snack die geschikt is voor zowel de vegetariër als de flexitariër. “De Vegetarische Slager is net als onze overige partners/ leveranciers een kwaliteitsmerk. Daar gaan we voor.”
 
“Tien jaar geleden kreeg je als vegetariër –als je geluk had– in een fastfoodrestaurant een gepaneerde groentenschijf op een broodje. Dankzij De Vegetarische Slager is er de afgelopen jaren zoveel gebeurd qua ontwikkeling en innovatie dat we nu een burger kunnen introduceren die amper te onderscheiden is van onze huidige hamburger”, aldus Smullers Marketeer Roger Bloem. 
 
Voor meer informatie:
De Vegetarische Slager
Jagerskade 17
3552 TL Utrecht
Publicatiedatum: