Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Benecos nieuw bij Yaviva

'Instapmerk' moet breder publiek aanspreken

Tholen - Yaviva voegt het Duitse make-upmerk Benecos toe aan haar aanbod. "Dit merk stond al langer op ons verlanglijstje. We willen hier echt een instapmerk van maken. Het is wat minder exclusief dan onze andere make-up merken, waardoor we een breder publiek kunnen aanspreken. In samenwerking met Benecos kunnen we de producten tegen een nog scherpere prijs aan gaan bieden, geeft Pieter Hofland aan. Hij is mede-oprichter van de groothandel in natuurlijke cosmetica voor drogisterijen, apotheken, gezondheidswinkels, conceptstores en salons.


De ondernemer vertelt dat Yaviva op zoek was naar een mooi natuurlijk make-upmerk voor het lagere segment. "Als je het mij vraagt is met de komst van Benecos de zoektocht naar de ideale make-up set voor de retail voorbij. Door de toevoeging van Benecos beschikt Yaviva over een mooie 'set up', met een merk voor het laag-, midden- en hoogsegment. Dit is wat we uiteindelijk met alle productgroepen willen bereiken." Met het middensegment doelt de ondernemer op Boho. "Dit merk behoort tot het zogenaamde middensegment, maar is nog steeds goed betaalbaar. Het is hip en heel kleurrijk." In het hoogsegment valt de make-up van Uoga Uoga. "Dit is handgemaakte verse make-up op basis van mineralen en fruitpigmenten. We zijn heel blij met de toevoeging van Benecos, met deze drie merken kunnen we bijna de gehele markt bedienen. Ook zijn het allemaal koplopers in hun eigen segment."

De display met Benecos-producten.

Benecos is biologisch gecertificeerde make-up van Duitse bodem. Het behoort tot de snelst groeiende natuurlijke cosmeticamerken van Europa. Het aanbod varieert van lipstick tot nagellak en van foundation tot blusher. Benecos heeft onlangs ook een lijn met gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten geïntroduceerd. Deze lijn bestaat uit een douchegel, shampoo, body cream, dagcrème, handcrème, et cetera.

De mannenlijn van Benecos.Voor meer informatie:

Pieter Hofland
Yaviva
Kwekerijweg 2b
3709 JA Zeist
030 755287
[email protected]
www.yaviva.nl