Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Saropack brengt kennis over de toepassing van folieverpakkingen over

"Grote belangstelling voor folie uit suikerrietafval"

Het Zwitserse Saropack AG organiseerde voor haar klanten folieforum FOFO: daarbij werd er diepere kennis over de toepassing van folieverpakkingen overgebracht. Op 14 juni 2018 luisterden meer dan 40 gasten naar de informatie van de folieverpakkingsspecialist. Na algemene informatie over Saropack en een verdieping in de folieproductie, kregen de deelnemers vooral informatie over de ecologische aspecten en mogelijkheden van folieverpakkingen.Suikerrietafval
Er was vooral grote belangstelling voor de nieuwe SAROFILM B-Nat folie, die voor een groot deel uit suikerrietafval geproduceerd wordt. In het kader van het SAROGREEN concept van Saropack werden de praktische mogelijkheden op het gebied van ecologische verantwoordelijkheid getoond.

Aansluitend konden de klanten in vijf workshops de praktische toepassing aanschouwen. Binnen de groepen van klanten werd intensief gediscussieerd en werden er veel vragen gesteld. Natuurlijk was er ook voldoende om te eten en te drinken tijdens het klantevent.

Voor verdere informatie: 
Saropack AG 
Urs Stillhard, Vertriebsleiter Europa
Seebleichestrasse 50, 9401 Rorschach
Tel. +41 71 858 38 38
Fax +41 71 858 38 36
Publicatiedatum: