Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Milde Reinigingsmousse

Weleda brengt deze zomer Milde Reinigingsmousse op de markt. Je verzorgingsritueel beginnen met een goede reiniging is een must voor een stralende, gezonde huid. Uit een enquête van Weleda blijkt dat de meerderheid van de deelnemers dit dagelijks doet, ook al verschilt de manier waarop van persoon tot persoon. Wat vooral opvalt, is de toenemende behoefte aan milde reinigingsproducten die makkelijk en snel in gebruik zijn.

Gezicht reinigen is belangrijk

Het reinigen van het gezicht is de eerste stap naar een gezonde, stralende huid. Veel mensen denken dat ze het gezicht alleen hoeven te reinigen als ze make-up dragen. Maar eigenlijk hecht zich de hele dag door vuil aan je huid. Denk bijvoorbeeld aan (fijn)stof en uitlaatgassen. Daarnaast produceert je huid ook zelf 'afval', zoals dode huidcellen, zweet en talg. Heel natuurlijk allemaal, maar ook belastend voor je huid. Om te vermijden dat je poriën verstopt raken, is het belangrijk om je gezicht te reinigen. Bovendien worden de werkzame stoffen van een verzorgende crème beter opgenomen als de huid zuiver is.


Goede keus: Milde reinigingsmousse

Het product verwijdert zowel make-up als overtollig talg en is enorm makkelijk en snel in gebruik. De mousse zorgt bovendien voor een uiterst milde maar grondige dieptereiniging en houdt daarbij de vochtbalans van de huid op peil. Ook dat is erg belangrijk, want een veelgehoorde reden om niet te reinigen is de angst om de huid uit te drogen.

Inhoud: 150 ml
Adviesprijs: 11,49 euro

Voor meer informatie: www.weleda.nl
Publicatiedatum: