Pieter Dirven, De Smaakspecialist

"PLMA 2018: “Iedereen heeft recht op bio"

Tholen - Steeds meer retailers willen ook een aantrekkelijk geprijsd huismerk met biologische producten. "Iedereen heeft recht op bio", vindt Pieter Dirven van De Smaakspecialist die voor het tweede jaar een stand heeft op de PLMA beurs in Amsterdam. De PLMA 2018 was voor meer biologische leveranciers van levensmiddelen interessant. Er kon kennis gemaakt worden met een groot potentieel koperspubliek uit de retailwereld. De internationale vakbeurs vond plaats op het RAI Exhibition Centre in Amsterdam. Er kwamen meer dan 14.000 kopers en bezoekers uit meer dan 110 landen op het tweedaagse evenement af. Hieronder een aantal bekende spelers uit het Nederlandse bio-circuit.

 
PL-Bio is onderdeel van De Smaakspecialist. "Iedereen heeft recht op bio" zegt Pieter Dirven die samen met Willeke van de Noort en Lotte Schouwenaars de stand bemand.
 
Vincent van Gorkum, Josien Noppers en Jesse 't Lam van Yellow Chips lichten hun nieuwe concept uit op de beurs, drie verschillende smaken groente en fruit chips.
 
Pieterjan Kok, Jelmer Daniels en Bjorn Andringa van FZ Organic food die hun verschillende soorten chips-concepten presenteren op de beurs.
 
Michael Fase en Dico Jansen van Odenwald Organic Bakery met brood, bier én broodbier: "Een goede beurs, klanten komen gericht naar je toe.” Onlangs wonnen zij een de Dutch bier award voor het lekkerste bier van Nederland.
 

 

 
De goed geoliede stand van Spack met Patrick Voordijk en Marieke Klijn.
 
René van der Locht van Meesters Van De Halm in gesprek met klanten.
 
Els van Strien van Banketbakkerij Van Strien is in gesprek met klanten.
 
Van Strien heeft naast regulier assortiment ook een assortiment biologische koekjes.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven