Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: LunaeTerra Italiaanse Extra Vierge olijfolie

Het assortiment van LunaeTerra is uitgebreid met een 100% biologisch-dynamische olijfolie uit Calabrië, een regio in het zuiden van Italië onder Napels. De olijven uit Calabrië groeien in hun eigen tempo in een gebied gelegen tussen de heuvels en de Middellandse zee. Als de olijven zongerijpt en vol van smaak zijn worden ze het met aandacht geoogst. LunaeTerra olijfolie is exclusief verkrijgbaar bij Natudis. Olijfolie van eerste persing

Hierbij is sprake van de mechanische methode, wat wil zeggen dat er alleen met druk geperst is. Deze Extra Vierge olijfolie is van hoge kwaliteit, met een rijke en fruitige smaak.

De mensen achter LunaeTerra olijfolie

Als Antonello en Giuseppe, de BD-boeren achter deze Italiaanse olijfolie, tijdens het groeiproces ergens tegenaan lopen, doen zij een beroep op hun eigen opmerkzaamheid en creativiteit. Door te voelen, zien en ruiken wat de bodem nodig heeft en dáár op in te spelen. In het vertrouwen dat de oplossing altijd in de natuur te vinden is. De olijven groeien dichtbij de zee en profiteren zo optimaal van de schone lucht. Op het erf van Antonello en Giuseppe staat ook de perserij; de olijven worden na de oogst snel geperst. 

Over Natudis 

Natudis is de grootste distribiteur van biologische (-dynamische) en reformproducten in de Benelux. Al meer dan 35 jaar zet de groothandel zich in voor gezonde voeding, een gezonde levensstijl en een duurzame wijze van ondernemen. Het bedrijf in Harderwijk is de groothandel van de Natuur en voert een aantal eigen merken zoals Ekoland en LunaeTerra. De franchiseformule Natuurwinkel is ook onderdeel van Natudis en heeft op dit moment bijna 30 winkels door het hele land. 

Voor meer informatie: www.natudis.nl
Publicatiedatum: