Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aldo derde bij Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijzen 2017

Aldo BV heeft tijdens de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijzen 2017 de derde prijs in de wacht gesleept. Tinka van Vuuren, bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement aan de Open Universiteit Nederland, sprak namens de jury de ondernemers achter het bedrijf toe. "Arbeidsomstandigheden, verzuimbegeleiding; deze bedrijven hebben het op orde. Ze zijn bezig met volgende stappen. De vraag die je bij allen steeds weer tegenkomt is: hoe maak ik mijn mensen mede-eigenaar van wat er in mijn bedrijf gebeurt? Van taakgericht naar mensgericht werken, dat is de beweging. Het devies dat je bij al deze bedrijven tussen de regels doorleest is: je kunt het als ondernemer niet alleen, geef mensen daarom de ruimte om zich te ontwikkelen.

Soms komt die visie voort uit een economische noodzaak, zoals bij Aldo – Natuurlijk Tomaat, soms vanuit de persoonlijke ontwikkeling van de eigenaar, die we bijvoorbeeld zo ijzersterk zien bij Dionysos Sofranos van Aardoom Hoveniers. Het gaat erom dat je de goede dingen doet.

Stuk voor stuk inspirerende bedrijven waar we ontzettend veel van kunnen leren. Voor ons in feite allemaal winnaars. Maar we moesten kiezen. En daarom zijn we nu bij de prijsuitreiking aangekomen.

Op nummer 3 staat het bedrijf dat haar medewerkers met een heel duidelijke en inspirerende visie meeneemt in een grote verandering. Die kwam vanuit de markt. 'Er moest iets gebeuren, anders gingen we het niet redden' - en pakte heel goed uit. Je kunt dit als ondernemer niet alleen, maar des te beter met een hecht, enthousiast en betrokken team, waar het werkplezier vanaf spat, en dat elke dag weer actief meedenkt over hoe het werk het best kan worden aangepakt. Collectief én authentiek ondernemerschap: intern wordt doorleefd wat men extern wil vermarkten. De derde prijs gaat naar: Aldo – Natuurlijk Tomaat."

Voor meer informatie: [email protected] / www.natuurlijktomaat.nl
Publicatiedatum: