Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Heerlijke geur die jong en oud zal aanspreken"

Formule Shangri-La vernieuwd

Amanprana heeft de formule van Shangri-La vernieuwd. "Shangri-La van Amanprana is tijdloos, uniek en zal altijd blijven bestaan... Deze olie is zeer geliefd. Door het succesverhaal van Shangri-La zijn we de uitdaging aangegaan om ons nog meer te verdiepen in het product zelf. Kan het nog beter, kunnen we nog meer verfijnen en streven naar perfectie?", aldus Tim Spek.Amanprana hecht belang aan 100% zuivere, 100% natuurlijke en 100% biologische ingrediënten en wil jong en oud aanspreken om bewust met het lichaam om te gaan. Shangri-La is een gezichtsserum dat veel bescherming biedt doordat het zeer hoog is aan ORAC waarden (antioxidanten). Deze antioxidanten beschermen tegen invloeden van buitenaf die huidveroudering in de hand werken. Zoals degeneratie van de huid, rimpels, een dunner wordende huid, pigmentatie, dehydratatie, verhoogde gevoeligheid en verlies van elasticiteit.

Een juiste en natuurlijke verzorging van de gezichtshuid is op alle leeftijden van belang om een jonge en gezonde uitstraling te behouden naargelang men ouder wordt. Vanaf de leeftijd van 20 jaar kunnen de eerste rimpeltjes al verschijnen. "Vanaf die leeftijd kan Shangri-La een extra meerwaarde en ondersteuning bieden als dagdagelijkse bescherming in het verzorgingsritueel. Shangri-La met haar sterke kruidige geuren sprak ons jonger publiek wat minder aan, of het was hier en daar net iets te krachtig voor de gevoeligere huid… Dit bracht ons tot het creëren van een mooie middenweg, een verbeterde formule die fijner, zachter, warmer en nog unieker is. Een heerlijke geur die jong en oud zal aanspreken met dezelfde waarden, uitwerking en kracht waar Shangri-La zo geliefd om is."

Verkrijgbaar via onder andere www.amanvida.eu.
Publicatiedatum: