Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We liepen 20 jaar geleden duidelijk voor de muziek uit"

Jan Duijndam wint OndernemersPrijs Haaglanden 2018

Tholen - Biologisch-dynamische melkveehouder Jan Duijndam heeft de OndernemersPrijs Haaglanden 2018 gewonnen. Jan runt al 20 jaar Hoeve Biesland in Delfgauw en ontving de beker en oorkonde gisterenavond (15 november) uit handen van juryvoorzitter Hans Biesheuvel en voorzitter van de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden Nicole Vrolijk. De uitreiking vond plaats in het stadion van ADO Den Haag.

"Leuk dat ze een BD-bedrijf hebben uitgekozen. De jury heeft veel respect voor mijn volharding om mijn doelen te bereiken, dat ik ook doorga wanneer er tegenslagen zijn. We zijn twintig jaar geleden begonnen en liepen hiermee duidelijk voor de muziek uit. Ik ben erg trots op deze prijs, het is een mooie blijk van waardering. Hoeve Biesland lijkt een begrip te worden in deze regio", reageert Jan.


Jan Duijndam toont de oorkonde.

Juryrapport

In het juryrapport schrijft de jury dat Jan Duijndam het schoolvoorbeeld is van een ondernemer met enorm veel gedrevenheid en doorzettingsvermogen, zo staat in een bericht op de website www.ondernemersprijs-haaglanden.nl. Jan heeft het voor elkaar weten te boksen een traditioneel boerenbedrijf om te vormen tot een belevingsbedrijf, waarin op een maatschappelijk en ecologisch verantwoorde en vernieuwende wijze een onderneming wordt gedreven. Hij is echt een vooruitstrevende ondernemer, die zijn ideeën niet beperkt tot zijn eigen onderneming. Het geven van voorlichting en zijn nauwe contacten bij de overheid kenmerken zijn idealistische houding om de voedselproductie te moderniseren. Jan Duijndam laat in de door hem opgerichte coöperatie zien dat hij oog heeft voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voor meer informatie:

Jan Duijndam
Hoeve Biesland
Bieslandseweg 1
2645 BM Delfgauw
015 2125634
[email protected]
www.hoevebiesland.nl