UniPharma ondersteunt de beleving op de winkelvloer

Nieuw: proeverij van Celestial Seasonings

Het in Middelburg gevestigde UniPharma ondersteunt winkeliers nu ook met een proeverij van Celestial Seasoning thee. Dit bovenop onder meer een proeverij met de sappen van Rabenhorst en een chocoladeproeverij van CoCao.

Monique van Gezondheidswinkel Hulst biedt de proeverijen van Rabenhorst, BioCo koffie en CoCoa aan in de winkels en vertelt het volgende over de proeverij met de laatstgenoemde producten: "Wij waren gericht op zoek naar een kwalitatief goede raw vegan chocolade. De introductie hebben we direct in combinatie met de proeverij gedaan. Het resultaat: superenthousiaste consumenten, die gericht terugkomen voor de CoCoa. Zo creëer je herhalingsbezoek."Coen Bastiaansen van Gezondheidswinkel De Gastronoom Breda vertelt dat ze de CoCoa display op twee punten in de winkel hebben staan. "Bij de kassa als kassakoopje en de tweede display in combinatie met de proeverij. Cocoa vliegt zo werkelijk de winkel uit."

Met de proeverijen creëer je meer beleving op de winkelvloer. Het is goed te combineren met een CoCoa chocolade-proeverij, de Bioco koffie Barista koffiemachine, Rabenhorst sappen, Celestial Seasoning thee en een Celiane glutenvrij-proeverij. Voor meer beleving op de winkelvloer ontvang je de producten voor de proeverij en een stand in bruikleen.

Voor meer informatie of reserveren:

UniPharma
Ramsburgerweg 6
4332 SG Middelburg
T: 0118-434400
verkoop@unipharma.nl
www.unipharma.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven