Nieuw: Your Organic Nature linzenwafels

Steeds vaker zoekt de consument naar producten op alternatieve basis met minder of vrij van gluten. Als het even kan zo voedzaam mogelijk. Het aanbod in dit soort producten groeit daarin hard mee. Ook in de reguliere supermarkten zijn al veel producten op alternatieve basis verkrijgbaar. Met de introductie van de linzenwafels van Your Organic Nature heeft Udea een primeur. Het betreft een kwalitatief hoogwaardig product op basis van 100% peulvruchten, dat nog niet in het reguliere kanaal verkrijgbaar is. Udea houdt rekening met een hoge omloopsnelheid, gezien de populariteit van de andere producten op basis van peulvruchten. De linzenwafels zijn gemaakt van uitsluitend biologische linzen. Ze zijn glutenvrij, ongezouten, eiwit- en vezelrijk en licht verteerbaar. De wafels verschijnen in een verpakking van 100 gram voor een consumentenverkoopprijs van 2,49 euro. 

Wil je het product bestellen? Neem dan contact op met de verkoopafdeling van Udea via 0413 256700 onder vermelding van artikelnummer: 91255. 

Benieuwd naar het complete assortiment van Your Organic Nature? Klik dan hier

Voor meer informatie: www.udea.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.