Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Positieve reacties op de lekkere kaassmaak"

Cheese Flips houden Corn Peanuts gezelschap

Tholen - De Corn Peanuts van Trafo hebben onlangs gezelschap gekregen van de Cheese Flips. "Het is een mooi setje bij elkaar zo. De Cheese Flips hebben een goede kaassmaak en hier krijgen we erg positieve reacties op", vertelt Jelmer Daniels namens producent FZ Organic Food uit Wolvega.
 
Trafo is al meer dan 30 jaar een vertrouwde naam in het biologische chips&snacks-segment. Een kaasproduct als deze ontbrak echter nog altijd in het "chips aanbod". "De ontwikkeling van de Cheese Flips was een uitdaging, maar we zijn heel tevreden over het eindresultaat. Qua smaak benadert deze biologische snack heel erg de smaak van de conventionele tegenhanger.
 


Bezoekers van onder meer de BioXpo VitaSana in Brussel kregen in oktober al de kans om de Cheese Flips te proeven. Jelmer geeft aan dat er ook vanuit het buitenland al interesse getoond is in de bio-snack met de typisch Hollandse smaak. "We hebben al verschillende samples de grens over gestuurd. En we gaan de Cheese Flips in februari ook zeker op de BIOFACH in Neurenberg laten proeven.". Ook in de rondgang van 'FZ-partner' Greensprout is afgelopen maand al veel aandacht besteed aan de Cheese Flips. De reacties van de winkeliers waren erg positief.
 

Pieterjan Kok en Jelmer Daniels van FZ Organic Food op de BioXpo VitaSana 2017 in Brussel.

Net als de andere Trafo-snacks op basis van maïs, zijn ook deze producten te herkennen aan de typische Mexicaanse snor op de verpakking. Volgens Jelmer is er zeker nog ruimte in het snack-schap van de bio-speciaalzaken. "Zeker wanneer je echt met iets vernieuwends komt zijn winkeliers bereid om deze producten op te nemen. Dit merkten we bijvoorbeeld al bij de introductie van onze Hummus chips." De Cheese Flips zijn al verkrijgbaar via Udea, Natudis en De Nieuwe Band.



Voor meer informatie:

Jelmer Daniels
FZ Organic Food
Oppers 58
8471 ZW Wolvega
0561 611000
jelmer@fzorganicfood.com
www.fzorganicfood.nl