Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Éminence Organic Skin Care gaat terug naar de oorsprong

Het prijswinnende merk Éminence Organic Skin Care is vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar. De huidverzorgingslijn uit Hongarije is volledig handgemaakt en samengesteld uit biologische ingrediënten.

Schoonheid anno 2017

De beautybranche neemt vandaag de dag andere vormen aan. De snelle technologische ontwikkelingen vragen om een tegenhanger: een terugkeer naar de oorsprong van de natuur. Dat is ook wat Éminence nadrukkelijk uitdraagt. Zonder concessies te doen aan de feel good-factor en het eindresultaat. Voor Annelies Aarts van Medi Spa Annelies reden genoeg om Éminence naar Nederland te halen. "De behoefte van de consument verandert. Een ondernemer hoort mee te veranderen als hij of zij succesvol wil blijven. Tijdens deze zoektocht kwam dit merk op mijn pad en viel alles samen."

Chemievrij

Éminence Organic Skin Care behandelt een breed spectrum aan huidverzorgingen en -verjongingen. Alle producten worden gewonnen op de Certified Organic Farm op het Hongaarse platteland nabij Fülöpjakab, zo'n drie uur rijden van Boedapest. Decennia van kruidenvakmanschap gecombineerd met moderne innovaties zorgen ervoor dat Éminence chemievrije huidverzorgingstechnieken integreert.

Unieke ingrediënten

De producten bevatten in de natuur voorkomende ingrediënten. Speciale aandacht wordt gegeven aan het kiezen en ontwikkelen van wetenschappelijke combinaties van biologisch geteelde groenten, fruit, bloemen, kruiden en andere natuurlijke plantaardige ingrediënten die bekend staan om hun therapeutische eigenschappen. Stone Crop is één van deze unieke ingrediënten. Dit extract werkt vitaliserend en ondersteunt de opbouwende processen in de huid. Stone Crop werkt eveneens effectief op pigment. De Yam&Pumpkin is ideaal voor rijpere en droge huiden. 

Éminence Organic Skin Care

Het bedrijf is in 1958 opgericht in Hongarije en opereert inmiddels vanuit Vancouver. De artikelen zijn in meer dan 50 landen verkrijgbaar in onder meer salon- en spa-eigenaren. Daarnaast levert de opgerichte Kids Foundation iedere dag gezonde maaltijden aan zieke kinderen.

Voor meer informatie: www.eminenceorganics.nl
Publicatiedatum: