Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Amaizin gaat voor volwaardige Mexicaanse lijn"

Taco's nu ook biologisch

Tholen - Amaizin introduceert een biologische variant op de welbekende Mexicaanse taco. "Voor zo ver wij weten is dit product nog niet op de natuurvoedingsmarkt te verkrijgen", vertelt Annemiek Flantua namens DO-IT. Het in Barneveld gevestigde bedrijf is dan ook extra trots op deze introductie. "We willen de taco al heel lang aan ons assortiment toevoegen en hebben daarvoor nu de juiste producent gevonden. De Amaizin-taco wordt gemaakt uit biologische gemalen maïs en gebakken in biologische kokosolie. De taco's zijn vanaf nu leverbaar. Er zitten 12 tacoschelpen in de doosje."Annemiek geeft aan dat ze ook bij DO-IT merken dat de Mexicaanse keuken steeds populairder wordt in Europa. "In de supermarkt is 'Tex-Mex' een groot segment en in de natuurvoedingswinkels is deze keuken tot nu toe nog wat onderbelicht gebleven. Een gemiste kans vonden wij en daarom hopen wij deze keuken op de kaart te gaan zetten in de natuurvoedingsmarkt. Na deze taco's zullen we ook nog met twee tacosauzen en kruidenmixen komen. Samen met onze Amaizin wraps en bonen in blik gaan we hiermee een volwaardige biologische Mexicaanse lijn bieden. Hiermee kan de bio-winkelier uiteindelijk een compleet Tex-Mex-aanbod in het schap gaan zetten." 

Annemiek kan verder melden dat ze ter aanvulling ook nog met biologische jalape├▒opepers zullen komen. "Dit product past uiteraard ook mooi bij de verschillende Mexicaanse gerechten."

Voor meer informatie:

Annemiek Flantua
DO-IT
Hermesweg 7
3771 ND Barneveld
085 4870452
Annemiek@organic.nl
www.amaizin.com