Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Miss Natural wil verbindingen maken op Pureness

"Natuurlijke verzorging wordt mainstream"

Tholen - Miss Natural neemt deel aan de Pureness, het nieuwe onderdeel van de Bio-beurs (17 en 18 januari 2018 in Zwolle). Op Pureness presenteren exposanten op het gebied van beauty, welness en gezondheid die werken met natuurlijke grondstoffen afkomstig uit de biologische landbouw. Ook is er aandacht voor de ontwikkelingen in gezonde en natuurlijke lifestyleproducten met de hoogste kwaliteitseisen. "Ik ben heel benieuwd naar de beurs. Het lijkt me leuk om tijdens Pureness veel mensen te ontmoeten en van onder meer fabrikanten, leveranciers, winkeliers en schoonheidsspecialisten te horen wat er leeft en waar de consument naar op zoek is. Ik wil hen graag via ons platform verbinden met de consument, door ze met elkaar in contact te brengen", vertelt Eva van Zeeland, oprichter van Miss Natural, het platform gericht op natuurlijk leven en biologisch eten.


Het gratis magazine van Miss Natural.

Eva is van plan om op de Pureness ook een workshop te gaan geven. "Over de invulling hiervan moet ik nog verder nadenken, maar dit is een mooie manier om mensen op een informatieve manier verder te informeren. In de stand zullen we ons gratis magazine Miss Natural uitdelen. En we grijpen graag de kans aan om tijdens de beurs in contact te komen met allerlei andere ondernemers die in de bio-branche actief zijn."

Eva heeft Miss Natural in 2011 opgericht. "Toen stond de markt voor natuurlijke verzorging echt nog in de kinderschoenen en was het vrijwel alleen bij de natuurvoedingswinkels verkrijgbaar. Het wordt nu mainstream en zelfs de grote ketens komen met zogenaamd helemaal natuurlijke producten." Ze geeft aan dat de bewustwording over natuurlijke verzorging nog veel minder groot is dan over bijvoorbeeld biologisch eten. "Miss Natural richt zich op mensen die openstaan voor verandering. De meeste mensen beginnen met bewustwording voor eten en gaan daarna nadenken over wat ze eigenlijk op hun huid smeren. We leggen hen graag uit waarom ze het beste voor natuurlijke verzorgingsproducten kunnen kiezen. Je bent zelf ook een milieu, je doet het voor je lichaam. Dan beseffen ze vaak dat ze inderdaad geen toxische stoffen op hun lichaam willen smeren, omdat dit opgenomen wordt door de huid."


Eva van Zeeland.

Miss Natural is druk met de ontwikkeling van een nieuw concept. "We blijven natuurlijk focussen op biologisch eten en natuurlijke huidverzorging, maar daar gaan we dansen en liefde aan toevoegen. In het vernieuwde logo staat; Eat Dance Love. Ik ga zelf dansend door het leven en ik hoop dat ik meer vrouwen aan het dansen krijg hiermee. Ook wil Miss Natural zich meer gaan focussen op hoe vrouwen een betere balans kunnen creƫren tussen hard werken en rust nemen."

Voor meer informatie:

Eva van Zeeland
Miss Natural Lifestyle
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout
06 10805513
[email protected]
www.missnatural.nl