Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rob van den Berg (Meesters van de Halm):

"Veel tijd gestoken in ontwikkeling composteerbare verpakking"

Meesters van de Halm presenteerde eerder dit jaar een nieuwe composteerbare verpakking. Voor de ontwikkeling van de composteerbare verpakking is de producent van onder meer biologische haver, graanvlokken, muesli en flakes een samenwerking aangegaan met Bio4Pack. Onlangs is een video gemaakt bij Meesters van de Halm in Heeswijk-Dinther waarin directeur Rob van den Berg ingaat op de visie van Meesters van de Halm. Ook vertelt hij over de stap om samen te werken met Bio4Pack voor de verpakking.

Rob vertelt in de video onder meer dat rond de introductie van de composteerbare verpakking meteen ook het nieuwe concept Meesters van de Halm neergezet is. "We hebben gekozen voor de composteerbare plastics. We willen daarin zo ver mogelijk gaan, zodat de consument de verpakking ook echt in de GFT-bak kan gooien. Dit is te zien aan de sticker op de verpakking. We hebben heel veel tijd gestoken in de ontwikkeling van deze composteerbare verpakking", aldus Rob.


Publicatiedatum: