Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Yaviva op Pureness 2018

"Samen de spotlights op natuurlijke lifestyleproducten richten"

Tholen - Yaviva staat 17 en 18 januari 2018 op Pureness, het nieuwe onderdeel van de Bio-beurs in Zwolle. De groothandel/distributeur in natuurlijke cosmetica neemt een aantal merken mee en zal de stand delen met The Ohm Collection. Pieter Hofland: "Een merk als The Ohm Collection verdient wat extra aandacht. Het is één van de weinige bijzondere en succesvolle natuurlijke cosmeticamerken van Nederlandse bodem. We hebben in onze stand voldoende ruimte om een mooie hoek voor hen ter beschikking te kunnen stellen. De gezamenlijk deelname aan Pureness zie ik als een mooie nieuwe stap in onze samenwerking."

Naast The Ohm Collection zal Yaviva de merken Boho, Charwhite, Uoga Uoga en Oils of Heaven presenteren op Pureness, zo geeft Pieter aan. Het betekent overigens het beursdebuut voor de in 2015 opgerichte groothandel in natuurlijke cosmetica. "Ik hoop dat we op Pureness samen met een mooie groep fabrikanten en importeurs de spotlights op natuurlijke lifestyleproducten kunnen gaan richten."Pureness

Pureness is een nieuw onderdeel van de Bio-beurs. Het accent ligt bij dit onderdeel op de ontwikkelingen in gezonde en natuurlijke lifestyleproducten met de hoogste kwaliteitseisen.

Duurzame verkooppunten bieden steeds vaker niet alleen biologische voeding, maar ook non-foodproducten aan van duurzame en natuurlijke origine. Op de website van Pureness staat dat de uitbreiding met Pureness de Bio-beurs daarom nog interessanter maakt voor zowel bekende als nieuwe bezoekers. Denk daarbij aan bezoekersgroepen zoals natuurvoedingswinkeliers, apotheekhouders, drogisterijen en schoonheidsspecialisten.

Toegang tot de Bio-beurs biedt bezoekers automatisch toegang tot Pureness, en andersom. De organisatoren van de beurs hopen dat daardoor een vruchtbare kruisbestuiving plaats zal vinden.

Voor meer informatie: www.yaviva.nl en www.pureness.nl