Raw, vegan en gezoet met kokosbloesemsuiker

Nieuw bij UniPharma: CoCao chocolade

UniPharma presenteert de superfood chocolade CoCoa. CoCoa is biologisch, vegan, sojavrij en gezoet met kokosbloesemsuiker. CoCoa wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnorm en het Bean-to-Bar principe. Zo houdt CoCoa de volledige controle over het productieproces. CoCoa importeert de cacao bonen zelf, direct uit Peru, en maakt haar chocoladeproducten in haar eigen banketbakkerij.



Het handmatige proces vindt plaats bij temperaturen onder de 45 °C – zo blijft de kwaliteit van de chocolade optimaal en is er geen afbraak van enzymen en mineralen, zoals magnesium, van de cacaoboon. CoCoa is verkrijgbaar in 15 verschillende soorten, van repen pure chocolade tot chocolade ballen gevuld met Amandelen, Goji bessen en vijgen.



CoCoa wordt geïntroduceerd middels een proeverij, een display en gratis proefmonsters.

Voor meer informatie: verkoop@unipharma.nl, www.unipharma.nl

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven