Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mix van gebakken groente en gedroogd fruit

Nieuw van GoPure: Fruits & Veggies

GoPure had al het patent op vernieuwende smaken en texturen binnen de biologische chips. Maar nu komt ze met iets 'far beyonds': een mix van gebakken groente en gedroogd fruit. Iets totaal nieuws dat alle huidige én nieuwe chipsavonturiers zal verleiden.

'Fuzzy borders' zijn de trend

Dit is de tijd van 'Fuzzy borders'. Ongekende combinaties van smaken en texturen die samen tot nieuwe producten leiden. De ready-to-drink-coffees met amandelmelk. De chocoladerepen met caramel en zeezout. Smaken waarvan je even denkt: hé…? Maar die al snel een unieke beleving geven. Nu is daar Fruits & Veggies van GoPure. Geen 'line extension' van het bekende, maar een verleidelijke nieuwe ervaring. Veggies en fruit. Beide sterk vertegenwoordigd.Een onweerstaanbare combinatie

In oktober 2017 zal de eerste serie van GoPure's Fruits & Veggies op de markt verschijnen. Gedroogde appel met in biologische zonnebloemolie gebakken biet en pastinaak. De gedroogde, zoetzure appel zorgt voor de frissigheid en een fluweelzacht bite. De gebakken groenten geven een verrassend tegenwicht met hun knapperigheid. Een onweerstaanbare combinatie. Als eerste lanceert GoPure een naturel variant (met alleen een vleugje zeezout om de smaken te accentueren) en een variant met de subtiele 'touch' van kaneel en steranijs. Allemaal superlekker: dat kan GoPure nu alvast beloven.

Een verantwoord product

Net als alle eerdere producten van GoPure is Fruits & Veggies puur natuur. En GoPure zou GoPure niet zijn zonder oog voor het belang van een breed en kritisch publiek. Dus zijn Fruits & Veggies 100% vegan en gluten en allergeenvrij. Toevoeging van suiker? No way! Vezels? Yes sir! GoPure Fruits & Veggies bevatten bijna de helft van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vezels (14 gram van de aanbevolen 30 tot 40 gram). Zo blijft GoPure trouw aan zijn motto: straight from the land. Een eerlijk en verantwoord product dat zowel een bestaande als nieuwe doelgroep gaat aanspreken.

Voor meer informatie: www.gopure.org
Publicatiedatum: