Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische tussendoorkoekjes betreden Belgische markt

Je hoeft geen Frans te spreken om de petits beurres van Bisson een kans te geven. Bisson komt met een range tussendoorkoekjes: boterkoekjes met stukjes chocolade, bladerdeegkoekjes met rietsuiker en zandkoekjes met een laagje pure chocolade of melkchocolade op de Belgische markt. De producten zijn allemaal volledig biologisch en fairtrade. Hygiƫna regelt de distributie voor gespecialiseerde biowinkels in Belgiƫ.Boterkoekjes

Bij de petits beurres zijn stukjes chocolade in het koekje verwerkt. Deze koekjes zijn verkrijgbaar in een doosje van 150 gram (4 x 4 stuks), of in pocketversie (28 gram). Het leent zich hiermee dus als tussendoortje op school of op kantoor.

Bladerdeegkoekjes

De zachte textuur en het knapperige omhulsel van de bladerdeegkoekjes doen denken aan de Bisson-koekjes van vroeger. Deze zijn gemaakt zonder olie, maar met fairtraderietsuiker. De koekjes zijn verkrijgbaar in een doosje van 100 gram (6 x 2 stuks).

Zandkoekjes

De krokante zandkoekjes met laagjes chocolade (puur of melk) zijn geschikt als vieruurtje. De koekjes zijn verkrijgbaar in een doosje van 160 gram (4 x 4 stuks).

Voor meer informatie: www.hygiena.be
Publicatiedatum: