Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe glutenvrije hartige snacks: triangles

De glutenvrije trend zet door. Steeds meer mensen zijn op zoek naar alternatieven voor glutenhoudende producten. TerraSana speelt hier op in en introduceert een lijn met glutenvrije snacks: triangles. Ze hebben iets weg van tortillachips, maar zijn daarentegen puur en low-fat.

Puur, glutenvrij en low-fat

TerraSana's triangles zijn dan ook op meerdere manieren een bewuste keuze. Ze zijn niet alleen glutenvrij, ze bevatten ook 50% minder vet dan reguliere tortillachips. Dat komt doordat ze niet zijn gefrituurd, maar met behulp van een hittepers zijn gestanst. Deze manier van chips maken zorgt tevens voor een iets stevige, knapperige bite.TerraSana's triangles bevatten biologische maïs, rijst, bijzondere granen (boekweit, amarant) of peulvruchten (zwarte bonen, rode linzen, (kikker)erwten), plantaardige olie en zeezout. De producten vormen een alternatief voor de mensen die graag bewust willen genieten van een hartige snack.

Met een consumentenadviesprijs tussen de 1,49 en 1,79 euro zijn de triangles volgens TerraSana de goedkoopste pure, glutenvrije, niet-gefrituurde snacks in de markt. Voor zowel winkel als consument een extra argument om voor deze verantwoorde snacks te kiezen.Vier varianten:
  1. Maïs
  2. Maïs met peulvruchten
  3. Maïs met boekweit en amarant
  4. Rijst

Lekker bij…

De triangles dienen zowel een gemaks- als een genietelement voor de gezondheidsbewuste consument van dit moment. Het is een handig tussendoortje voor als je alleen of onderweg bent. Delen en dippen, bijvoorbeeld bij de borrel, kan ook heel goed. Triangles zijn goed te combineren de vernieuwde hummus, tzatziki of dipsaus van TerraSana.


De maïs-triangles.

Voor meer informatie: www.terrasana.nl
Publicatiedatum: