Nieuwe terugroepactie AH Biologisch Geitenkaas jong belegen 50+

Albert Heijn heeft besloten de producten 'AH Biologische Geitenkaas jong belegen 50+ stuk (t.h.t. 04/09/2017) en de 'AH Biologisch Geitenkaas jong belegen 50+ plakken (t.h.t. 14/09/2017) uit de winkels terug te halen. Opvallend genoeg kwam Albert Heijn eerder deze maand al met dezelfde oproep, maar dat betrof producten met een t.h.t. van 30/8/2017.


De reden van de terugroepactie is een verpakkingsfout, met een productverwisseling als gevolg. Hierdoor bevat het product mogelijk biologische koemelkkaas en staat het allergeen koemelkeiwit niet vermeld. De producten zijn hierdoor niet geschikt voor mensen met een koemelkeiwitallergie. Zij worden dringend verzocht de kaas niet te bereiden of te consumeren. Mensen die geen last hebben van deze allergie kunnen de kaas gewoon eten. Klanten kunnen bovengenoemde producten terugbrengen naar een Albert Heijn winkel, waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen.

Bron: AH

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.