Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Skal-toelating voor Fulvic en MooR

De Plant Health Cure producten Fulvic 25 en MooR zijn door Skal toegelaten op de markt voor biologische productie. Dit zijn de eerste producten ter wereld met echt biologische en zuivere fulvine en humine; bijproducten van de winning van Nederlands drinkwater. Deze stoffen staan aan de basis van humusproductie in de bodem. Ze vormen de "accu" van de grond. Tot nu toe mocht alleen zuivere leonardiet worden toegepast in de biologische teelten. Maar de effecten daarvan laten jaren op zich wachten.



Biologische bodems hebben een groot gebrek aan humaten. Daardoor komt ondanks de toevoeging van organische stof, geen humusvorming tot stand. Met Fulvic en MooR van PHC wordt dit belangrijke bodemproces weer opgestart en onderhouden. Deze twee producten maken deel uit van een versnelling van de noodzakelijke maatregelen om grond te verbeteren.

Om deze toelating te vieren biedt PHC iedereen tot en met 15 augustus 2017 een mooie korting: 15% op Jerrycans en 18% op IBC's Fulvic 25 en MooR. De effectieve bodemverbetering die daarmee inzet wordt al volgend jaar vertaald in een meeropbrengst door een gezondere bodem.

Voor meer informatie:
T: +31 (0)13-7200300
order@phc.eu
www.phc.eu
Publicatiedatum: