Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bij derde editie Mondial du Fromage

Brons voor Jerseyhoeve Schorren van Treur Kaas

Tijdens de derde editie van Mondial du Fromage in Frankrijk werden de wereldwijde concours gehouden voor de beste kaas. Bij deze competitie viel Treur Kaas met twee kazen in de prijzen. De biologische Jerseyhoeve Schorren ging met brons naar huis.Jerseyhoeve Schorren

Jerseyhoeve Schorren is al meerdere malen in de prijzen gevallen. Ook tijdens deze wedstrijd nam de oude jerseykaas weer een award mee. Vorig jaar in Nantwich werd de Schorren uitgeroepen tot de beste kaas ter wereld. De kaas heeft circa één jaar liggen rijpen, heeft mooie rijpingskristallen, maar blijft toch nog romig dankzij de volle jerseymelk.

Mondial du Fromage

Mondial du Fromage werd 11, 12 en 13 juni gehouden in Tours, Frankrijk. Dit jaar was deze beurs voor de derde keer. Producten van over de hele wereld (uit 20 landen) worden tentoongesteld op deze beurs. Naast het bekijken en proeven van alle producten die tentoongesteld worden, zijn er ook nog twee wedstrijden tijdens deze drie dagen: het Wereldwijde concours voor de beste kaas en internationale concours voor de producten van 2017.

Voor meer informatie: www.treurkaas.nl
Publicatiedatum: