Nieuw: Incazout verrijkt met jodium

Marassina Peru importeert en verkoopt Inca zout uit Maras Peru. Het Inca zout bevat voldoende jodium en past als natuurproduct goed binnen een dagelijks (biologisch) dieet. Een van de nieuwe voedingstrends is dat mensen het consumeren van brood minderen of totaal uitbannen uit hun dieet, of biologisch brood waar jodium in ontbreekt. Het Inca mineraalzout is verrijkt met jodium en is zo vooral een goede oplossing voor die mensen die anders een tekort kunnen oplopen.

Het zout komt uit Maras-Cusco (het oude Inca imperium) in de Andes van Peru. Dit zout wordt gewonnen door de lokale bevolking in een hele mooie en bijzondere locatie op zo'n +-3500 meter hoogte wat het een heel zuiver zout maakt. Het begint met een natuurlijk warm stroompje vanuit de berg welke via kleine riviertjes uitmond in de zoutpontons. Als de pontons zijn volgestroomd wordt de toevoer dichtgezet en vervolgens verdampt de zon en wind het vocht eruit en blijft het zout achter. Een natuurlijk en duurzaam proces wat al meer dan 2000 jaar zo gaat.Voor meer informatie: www.marassinaperu.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.