Happy Goat, producent van verse biologische smeerbare geitenkaas, introduceert een nieuwe smaak: Paprika/Olijf. Daarnaast won Happy Goat onlangs een prijs tijdens een Franse Top voor beste biologische geitenkaas.Paprika-Olijf

Naast Happy Goat verse biologische smeerbare geitenkaas Naturel, met Groene Kruiden en met Honing & Vijg is er sinds afgelopen week een nieuwe smaak bij: Paprika-Olijf. Deze variant is meteen verkrijgbaar op de Nederlandse, Duitse, Belgische, Zwitserse en Franse markt.

Prijs

Afgelopen maand had het bedrijf de nieuwste variant al geïntroduceerd op de WABEL 'chilled & dairy summit'. Tijdens deze top worden leveranciers rechtstreeks gelinkt met veelal Europese inkopers. Hierbij werden er ook enkele Awards uitgereikt. Happy Goat mocht zich als winnaar melden voor de beste biologische geitenkaas.
Mede op basis van smaak, herkomst, innovatie en productpresentatie kwam Happy Goat als winnaar uit de bus. Yordy Bakker Accountmanager Happy Goat nam de prijs in ontvangst in Parijs.Door deze interesse en de groeiende bio-markt ziet Happy Goat nog veel kansen in zowel binnen- als buitenland. Niet alleen met de geitenkaas maar ook met een nieuw concept dat op dit moment volop in ontwikkeling is: Happy Goat biologische geitenkwark. Dit concept wordt nog dit jaar geïntroduceerd.

Voor verdere informatie:
Marcel Jonkers
Happy Goat
Hinmanweg 5a
7575 BE Oldenzaal
T: 0541-745602
jonkers@happygoat.nl
www.happygoat.nl