Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie nieuwe natuurlijke roll-on deodorants van Weleda

Deze maand brengt Weleda drie 100% natuurlijke roll-on sticks op de markt. De deodorants moeten zorgen voor 24 uur frisheid.Vrij van aluminiumzouten

De laatste jaren lees je heel wat verontrustend nieuws over deodorants. Zo zouden aluminiumzouten, een ingrediënt dat vaak wordt toegevoegd om de zweetproductie af te remmen, mogelijk borstkanker veroorzaken. Ook kunnen bepaalde producten, ook wel antitranspiranten genoemd, het transpiratieproces verstoren of de poriën verstoppen. Mischa van der Geest, product specialist bij Weleda: "Transpiratie is een natuurlijk proces met belangrijke functies: de afvoer van afvalstoffen en en het regelen van de lichaamstemperaturen. Onze deodorants neutraliseren ongewenste geurtjes zonder de poriën af te sluiten. Ze zijn volledig vrij van aluminiumzouten."

Zonder synthetische stoffen

Onderzoek wijst uit dat consumenten veel belang hechten aan de langdurige werkzaamheid van een deodorant. Mischa van der Geest: "In onze formules gebruiken we onder andere een unieke compositie van 100% natuurlijke etherische oliën. Deze zorgen niet alleen voor het parfum, maar hebben ook een antibacteriële werking. Op die manier wordt de vorming van geurtjes voorkomen nog voor ze ontstaan."

Citrus, Granaatappel en Men

De nieuwe roll-on deodorants zijn beschikbaar in een gebruiksvriendelijke verpakking. De formule wordt snel geabsorbeerd en geeft geen plakkerig gevoel. Ze zijn beschikbaar in drie varianten: Citrus (met etherische oliën van citroen en tropische verbena), Granaatappel (met etherische oliën van sinaasappel, davana en vanille) en Men (met etherische oliën van rozemarijn, vetiver en tropische verbena). De deodorants, in verpakkingen van 50 ml, zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs van 6,99 euro per stuk.

Net als de andere producten van Weleda zijn de roll-on deodorants NATRUE-gecerticeerd.

Voor meer informatie: www.weleda.nl
Publicatiedatum: