Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pieter Hofland, Yaviva:

"Oils of Heaven: serum voor onder je favoriete crème"

Tholen - Oils of Heaven is één van de nieuwkomers in het aanbod van Yaviva. Yaviva is exclusief importeur en distributeur van dit merk met verzorgende gezichtsoliën. "Oils of Heaven is een mooie aanvulling op ons assortiment. Het bijzondere is dat dit merk eigenlijk niet concurreert met andere huidverzorgingsmerken, maar meer een aanvulling hierop is. Iedereen heeft wel een favoriet huidverzorgingsproduct en daaronder kan de huid altijd een serum als dit gebruiken", aldus Pieter Hofland.

Hij geeft aan dat Oils of Heaven het daardoor erg goed doet. "De Oils of Heaven zijn sinds eind maart verkrijgbaar via Yaviva en nu al opgenomen in het aanbod van 20 natuurvoedingwinkels. Het verhaal achter dit product is heel eenvoudig uit te leggen. Dit is een zogenaamd 'add-on'-product. Welke crème van welk merk de consument ook het liefst gebruikt, dit product kan je er als winkelier altijd bij verkopen."

Hij vertelt dat vrouwen gewoon de crème die ze gewend zijn kunnen gebruiken en daaronder dit serum aan kunnen brengen. "Oils of Heaven, ofwel Ooh, geeft zelf aan dat elke natuurlijke crème voldoet. Ook reguliere crèmes worden een beter product wanneer je dit eronder gebruikt. Als het wat kouder is, gebruik gewoon de crème die je gewend bent te gebruiken en smeer daaronder dit serum. De huid knapt er gewoon van op. Je hoeft het echt niet elke dag te gebruiken. Op het moment dat je een crème hebt gevonden, blijf daarbij. Maar als je dit product gedurende langere tijd gebruikt kan je door af te wisselen met deze serums je favoriete crème door blijven smeren. Uiteindelijk is dit heel goed voor je huid."

Kleurrijk

De oliën zijn verpakt in een glazen flesje, voorzien van een kleurrijk etiket. De flesjes bevatten 30 milliliter olie. "Je doet er een paar maanden mee." Er zijn vijf varianten: cacay olie, arganolie, baobab olie, rosehip olie en moringa olie. De Natural Cacay Anti-Aging Face Oil is een anti-aging olie. De Baobab Rejuvenating Face Oil is geschikt voor de gevoelige huid. En de Organic Rosehip Cell-Regenerating Face Oil is bedoeld voor de gevoelige huid en voor de huid met eczeem en psoriasis.Pieter: "De Oils Of Heaven zijn pure en natuurlijke oliën. Het zijn naar mijn mening de mooiste huidoliën die momenteel te verkrijgen zijn. De baobab en rozenbottelolie zijn twee hele hippe varianten. In rozenbottel zit bijvoorbeeld een heleboel vitamine C. Door het onder je crème te gebruiken lijk je bij wijze van spreken na twee dagen tien jaar jonger. Om de zoveel tijd heeft je huid gewoon wat extra voeding nodig."

Oils of Heaven (Ooh) is een Engels merk. "Dit merk konden we gewoon niet laten schieten. Het voldoet eigenlijk aan al onze eisen. Het is biologisch gecertificeerd, puur, het heeft een verhaal, geschikt voor iedereen en de prijs is goed. Het verhaal klopt gewoon."

Voor meer informatie:

Pieter Hofland
Yaviva
Kwekerijweg 2B
3709 JA Zeist
0343 755287
info@yaviva.nl
www.yaviva.nl