Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marieke Jongens, Royal Green:

"Whey Protein Isolaat is de zuiverste vorm van eiwitten"

Eiwitdieet of herstellen na een workout? Dit kan allemaal met de Royal Green Whey Proteins, zo geeft Marieke Jongens aan. "Wanneer je wilt afvallen of wilt herstellen na die zware training wil je bij aanschaf van een grote eiwit-pot naar ons idee geen 'extra's' erbij krijgen. Met extra's bedoelen we synthetische zoet- en smaakstoffen zoals aspartaam, sucralose of acesulfaam K. Naast dat een verse banaan of aardbeien veel lekkerder smaken, bevat vers fruit meer voedingsstoffen én geven we iedereen de keus er zelf een heerlijke blend van te maken", vertelt Marieke.



"Royal Green Whey Protein Isolaat is de zuiverste vorm van eiwitten (93%), die bijdragen tot een groei van de spiermassa. Door het lage gehalte aan vet en suikers past het in elk eiwitdieet. Omdat we met Royal Green streven naar 100% gecertificeerde biologische ingrediënten, spreekt het voor zich dat we deze kwaliteit dan ook in haar puurste vorm leveren."



Adviesprijs: Royal Green Whey Protein Isolaat 600 gram, 34,95 euro.
Verkrijgbaar bij: Vitaminstores, De Tuinen, G&W, Ekoplaza en de betere reformzaak.

Voor meer informatie: www.royal-green.eu
Publicatiedatum: