Liefhebbers van gezonde granola, muffins of bananenbrood, die niet beschikken over de juiste ingrediënten of weinig tijd hebben om deze zelf te maken, kunnen terecht bij Arthur's Mix. Een gamma gezonde bakmixen waarmee men in een handomdraai zelf granola, bananenbrood of volkoren muffins maakt. Eenmaal afgebakken dan heb je een week lang ontbijt- en snackproducten voor het hele gezin.Het concept

Arthur's Mix bestaat uit een mengsel waarbij je enkel verse ingrediënten dient toe te voegen, vervolgens te mengen en in de oven te plaatsen. Er zijn geen geraffineerde suikers, verzadigde vetten of additieven toegevoegd. De fabrikant werkt met oergranen, die van nature veel voedingsstoffen en vezels bevatten.

De producten

Arthur's Mix Granola Cashew Cranberry is een krokante ontbijtmix voor op yoghurt, met melk of gewoon uit het vuistje. Arthur's Mix Bananabread helpt eenvoudig bananenbrood te maken. Arthur's Mix Volkoren muffins met chocolade. Daarnaast is er een lijn van afgebakken granola's. Op dit moment zijn alleen de kant-en-klare granola's biologisch gecertificeerd.

Ode aan broer

Arthur's Mix is een jonge start-up, actief in de gezonde voeding. Het merk is geïnspireerd op hun broer Arthur die er helaas niet meer is. Hij zocht een makkelijke manier om gezonder te ontbijten zonder dat hij er veel tijd aan moest besteden. Daarbovenop moesten de kleinste kinderen ervan kunnen smullen. Met Arthur als rode draad en 'Healthy, Yummy, Piece of cake' als kernwaarden kwam Arthur's Mix tot stand.

Voor meer informatie: www.bommelsconserven.nl