Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gepersonaliseerde zak bio-muesli als Moederdag-verrassing

Tholen - Graanpletterij De Halm heeft een speciale Moederdagactie opgezet. In samenwerking met Ekoplaza kunnen consumenten een gepersonaliseerd zakje Krokante muesli kokos/hazelnoot voor hun moeder laten maken. "Ze kunnen op de website van Ekoplaza een speciaal formulier invullen, met een leuke tekst voor hun moeder. Dit zakje versturen we vervolgens naar een Ekoplaza naar keuze", vertelt Irma Steenbakkers van De Halm.

De inspiratie voor deze actie komt volgens Irma door een extra service die de graanpletterij aan haar medewerkers biedt. "Al heel lang maken we aan het eind van het schooljaar voor de juffen en meesters van de kinderen van de medewerkers van De Halm dergelijke gepersonaliseerde zakjes. De kinderen kunnen hier een persoonlijke boodschap op zetten. Dit gebeurde eigenlijk altijd op een zaterdagochtend. We liepen al een tijdje met het idee rond om hier meer mee te gaan doen."



Daarvoor zocht De Halm dus een partner. "Die hebben we gevonden in Ekoplaza. Zij vonden dit idee ook erg leuk en wilden hier graag aan meewerken." Er is bewust voor gekozen om de actie met slechts 1 product te doen. Irma: "De Krokante muesli kokos/hazelnoot is één van de 'hardlopers'. Hiermee houden we het ook overzichtelijk voor onszelf. Omdat we geen idee hebben hoeveel animo er is voor de actie hebben we besloten om de deadline voor het aanvragen op 23 april te zetten. Dan hebben we nog voldoende tijd om de zakjes te maken."

Klik hier voor de link naar het invulformulier.

Voor meer informatie: www.dehalm.nl