Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ton de Haan, Bonvita:

"Meer paasproducten verkocht dan afgelopen jaren"

Tholen - Bij Bonvita zijn ze tevreden over de belangstelling voor de paasproducten, zo geeft Ton de Haan aan. De paasproducten zijn gemaakt van lactosevrije biologische chocolade op basis van rijstmelk. "Het is goed gegaan, het gaat niet om een overdreven grote groei, maar we hebben al meer paasproducten verkocht dan in de afgelopen jaren. We hebben altijd wel iets over, maar deze keer hebben we echt heel weinig nog liggen. Het is altijd lastig inschatten, maar er is de laatste tijd via de webwinkel nog veel verkocht. We zijn blij met de gang van zaken en kunnen dus met een gerust hart Pasen gaan vieren."
 


Bonvita heeft geen nieuwe producten geïntroduceerd speciaal voor Pasen. Ton: "We hebben voor Pasen altijd kleine massieve paashaasjes en paaseitjes. Die verkopen we in zakjes van 100 gram. En we hebben een aantal holle paasfiguren geproduceerd. Die hebben we in drie soorten beschikbaar. Die worden op voorbestelling door groothandels in Nederland en Duitsland gekocht. Zij bestellen de paasproducten in januari al bij ons." In de webwinkel van Bonvita kunnen consumenten terecht voor de paasproducten. "Zij kunnen via onze webwinkel nog tot het laatste moment bestellen."

Voor meer informatie: www.bonvita.com