Op vrijdag 7 april heeft Brinkers de Sweetie award gewonnen met haar nieuwste chocoladepasta: La Vida Vegan. Brinkers heeft in de categorie 'Fairtrade' gewonnen en daarmee mag La Vida Vegan zich het meest innovatieve Fairtrade product binnen de zoetwarenindustrie noemen.


Verkrijgbaar bij EkoPlaza

La Vida Vegan is Brinkers' eerste assortiment biologische, vegan en Fair Trade chocoladepasta's, verkrijgbaar in drie varianten: een 15% Hazelnoot chocoladepasta, een 30% Pure Chocoladepasta en een Chocoladepasta. De varianten zijn eveneens glutenvrij, Fairtrade en palmolievrij.Met de internationale introductie van La Vida Vegan anticipeert Brinkers op de groeiende vraag naar veganistische producten, aangestuurd door de sterke interesse in de veganistische lifestyle door de huidige jongere generatie. Mensen kiezen voor deze lifestyle om hun gezondheid, het milieu en/of om ethische redenen. Maar ze kiezen ook voor deze levensstijl om de zorgzame wereld te bevorderen. Ze geloven in de verantwoordelijkheid om hun best te doen zonder hiervoor anderen te veroordelen. Fair Trade is een alternatief voor conventionele handel, en is gebaseerd op een samenwerking tussen cacao en suiker boeren en de producenten. Het laat consumenten genieten van producten, terwijl de boeren hiervoor eerlijke prijzen ontvangen.

Sweetie is een initiatief van 'Rundschau, das Magazin für den Lebensmittelhandel, uit Duitsland. Sweetie is de prijs voor de innovatieve kracht binnen de zoetwaren industrie. De Sweetieaward onderscheidt de Top Snoep en Top Snacks van het jaar in verschillende categorieën. Een onafhankelijke jury van voedingsdeskundigen, snoep en voedselexperts op het gebied van handel en marketing, beoordelen de inzendingen op basis van vaste criteria en bepaald de winnaars. De innovaties worden getest op drie aspecten: 'zintuig', 'kwalitatief' en 'constructief'.

Voor meer informatie:
info@brinkers.com
www.brinkers.com