Urtekram meest duurzame merk van Denemarken

Op 30 maart is Urtekram op de prestigieuze eerste plaats in de Deense duurzame merk index 2017 (sustainable brand index 2017) terechtgekomen. De duurzame merk-Index is de grootste studie van de Noordelijke regio gericht op de consument perceptie van duurzaamheid. Sustainable Brand Insight is het bedrijf achter de studie, die was gebaseerd op 32.000 interviews met consumenten in de Scandinavische landen en Nederland over de mate waarin zij merken als duurzame ervaren.

Sustainable Brand Insight selecteert de merken zelf voor opname in het onderzoek, gebaseerd op hun niveau van activiteiten in het land in kwestie, hun omzet en marktaandeel, evenals algemene naamsbekendheid in de betrokken markt. De studie is gebaseerd op de duurzame doelstellingen van de Verenigde Naties zoals omschreven in de UN Global Compact uitganspunten en de duurzame ontwikkelingsdoelen.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.