Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Productlijn waarmee natuurvoedingswinkel zich kan onderscheiden"

Wederom awards voor pompoendelicatessen Georg

Tholen - Het lijkt traditie te worden. Ook dit jaar zijn de nieuwe producten van het Duitse merk Georg in de prijzen gevallen tijdens de BIOFACH. Georg produceert allerlei producten waarin biologische pompoen verwerkt is. Dit keer won Georg voor zowel de Pompoen Spritzer als de Pompoen BBQ-Grill saus een Best New Product Award. Eerder vielen onder meer de pompoenketchup classic en chili al in de prijzen. Het Bio Pakhuis heeft exclusiviteit voor de Nederlandse markt. "Het zijn allemaal vrij unieke producten, met name geschikt voor speciaalzaken die op zoek zijn naar producten die nog niet in de gewone supermarkten liggen. Dit is een leuke productlijn waarmee de natuurvoedingswinkel zich kan onderscheiden", vertelt een woordvoerder van Het Bio Pakhuis.Het Bio Pakhuis heeft een aantal jaar geleden zelf contact opgenomen met Georg Thalhammer, nadat de eerste producten op de beurs in Neurenberg werden gepresenteerd. "Het Bio Pakhuis heeft hem gevraagd of men zijn producten in Nederland mocht gaan verhandelen en daar waren beide partijen snel uit. Sinds een half jaar verkoopt het Bio Pakhuis de producten van Georg dan ook in Nederland. Op dit moment levert het Bio Pakhuis aan alle vestigingen van Dapp Frietwinkel en een aantal Natuurvoedingswinkels in de regio Utrecht. Veel winkeliers geven aan het wel op te willen nemen, maar dat ze niet zitten te wachten op weer een aparte leverancier."

Het assortiment van Georg bestaat inmiddels uit 15 producten. De nieuwste toevoegingen zijn dus de Spritzer en de BBQ-Grill saus. "De laatstgenoemde heeft een beetje een rokerige smaak en is daarmee een typische barbecuesaus, geschikt voor bij vleesproducten en vleesvervangers. De Spritzer is een bio-variant van dit typisch Duitse koolzuurhoudende drankje. Dit op basis van appel, peer en pompoen." Het Bio Pakhuis verklapt dat de volgende productintroductie ook aanstaande is. "Er komt een chocoladespread aan, uiteraard op basis van pompoen. Deze bevat geen noten en bestaat voor een gedeelte uit pompoen."Georg is van origine een pompoenhandelaar. "Hij is al tientallen jaren één van de grootste biologische pompoenhandelaren in Duitsland. Hij verhandelt onder meer Duitse, Nederlandse en Egyptische pompoenen. Niet alle pompoenen zijn geschikt voor de handel, kleine en grote maten werden afgekeurd. Daarvoor zocht hij een bestemming en zo is Georg uitgegroeid tot kleinschalige producent van een pompoendelicatessenlijn. Nog altijd verwerkt hij deze voor de winkelverkoop ongeschikte pompoenen in de producten. Georg is een klein familiebedrijf. Ze werken er met z'n zevenen. Ook Iris, de dochter van Georg, is werkzaam in het bedrijf. Het doel van Georg is om vernieuwende producten van delicatessekwaliteit te blijven ontwikkelen en introduceren."

Voor meer informatie:

Het Bio Pakhuis
06 51024160
info@biopakhuis.nl
www.biopakhuis.nl