Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Upcycle City competitie

Almere subsidieert bedrijfsleven voor hergebruik reststromen

De gemeente Almere gaat inzetten op een circulaire economie. De stad zoekt namelijk naar slimme oplossingen om de reststromen die vrijkomen met het onderhoud en beheer van de stad, zoals biomassa, asfalt, beton en straatmeubilair, te hergebruiken. Almere doet daarom een oproep aan het bedrijfsleven. Het doel: waarde creƫren uit de reststromen van de stad en nieuwe producten te ontwikkelen.Er is daarom een competitie uitgeschreven: een aanbesteding in de vorm van een prijsvraag. De winnaar heeft het recht om als eerste te onderhandelen over het plan en dit in een overeenkomst met de gemeente vast te leggen. Daarin worden afspraken gemaakt over de cofinanciering van maximaal 3 miljoen euro verspreid over drie jaar uit het Fonds Verstedelijking Almere en de wijze waarop de gemeente kan faciliteren om het plan te realiseren. Meerdere plannen kunnen leiden tot een overeenkomst.

Op woensdag 11 januari 2017 is de kick-off van de competitie op de 28ste verdieping van het WTC Almere aan de P.J. Oudweg 4 in Almere. Aanmelden kan hier.

Voor meer informatie: www.almere.nl
Publicatiedatum: