Moussaillon: natuurlijke zeep in poedervorm

Na de vaste en vloeibare varianten is er nu ook natuurlijke zeep in poedervorm verkrijgbaar: Moussaillon. Moussaillon is in de Franse Provence ontwikkeld door Indemne en wordt in Nederland vertegenwoordigd door eco cosmetica groothandel Yaviva. Het heeft gezien het kleurrijke flesje wel wat weg van een peper- en zoutstel, maar niets is minder waar. De gebruikte grondstoffen in de zeep zijn allemaal biologisch. Voor de geur wordt gebruikgemaakt van etherische oliën.


Ook voor kinderen

De zeep in poedervorm kan gebruikt worden door kinderen vanaf 3 jaar. De zeep is gemaakt van natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor de (gevoelige) huid. De zeepkorrels zijn zo klein als zandkorrels. Dankzij de strooiflacon kan men precies de juiste hoeveelheid doseren, om verspilling te voorkomen.
 
Moussaillon wordt verkocht in een flesje van 100 gram en heeft een verkoopprijs van 15,95 euro. Deze natuurlijke poederzeep en andere producten van Indemne zijn verkrijgbaar bij SoloBioMooi.

Voor meer informatie: www.yaviva.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.