Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Elke week een andere soep

BioMarkt 'Soep het jaar rond'

Liefhebbers van biologische soepen kunnen op de BioMarkt in de Haarlemmer Kweektuin terecht op zaterdag 3 december. De markt is deze keer overdekt, grenzend aan het eveneens overdekte terras van het pas geopende Kweekcaf├ę.Het thema 'Soep het jaar rond' verwijst naar de titel van het deze maand verschenen boek van Martha van Nederpelt. Een boek met 52 soeprecepten, voor elke week een recept met ingredi├źnten uit het seizoen. Martha zelf staat vanaf 11.00 uur op de markt om haar boek te signeren en te vertellen over haar soepen. Ook serveert ze een eigengemaakte soep. Voor kinderen is er de mogelijkheid een koksmuts te maken.

De BioMarkt in de Haarlemmer Kweektuin vindt iedere eerste zaterdag van de maand plaats. Niet alleen kun je hier biologische producten kopen, het is ook een gezellige plek om wat te drinken en te eten. Het aanbod op de BioMarkt is divers. Je kunt er terecht voor je dagelijkse boodschappen, lekkernijen en duurzame cadeautjes. De BioMarkt wordt georganiseerd door De Nieuwe Akker met medewerking van de Stichting Haarlemmer Kweektuin.

De BioMarkt vindt plaats op zaterdag 3 december tussen 10.00 en 15.00 uur in de Haarlemmer Kweektuin, ingang Kleverlaan 9.

Voor meer informatie:
www.denieuweakker.nl
www.haarlemmerkweektuin.nl
Publicatiedatum: